Перейти к содержанию
Бесплатная доска объявлений Одессы

Зимовий фестиваль у Карпатах

Рекомендуемые сообщения

В 15.08.2022 в 17:46, Leon сказал:

Друзі, кому доводилось бувати на такому дійстві? Як вам, сподобалось? Мене зацікавило, хочу почути реальні відгуки.

Не бував, але Ви мене вже зацікавили. Треба вивчати цю тему, можливо і я на такий фестиваль виберусь. Як раз думав, де можна гарно провести декілька днів.

В 15.08.2022 в 17:46, Leon сказал:

Друзі, кому доводилось бувати на такому дійстві? Як вам, сподобалось? Мене зацікавило, хочу почути реальні відгуки.

Так, я бував, правда, лише один раз, але це незабутні відчуття. Зимові фестивалі в Східниці і Карпатах https://taor.com.ua/zymovi-festyvali-v-shidnyczi-ta-v-karpatah/ розпочинаються  із новорічно-різдвяних ярмарків, а далі ще дуже багато цікавого. Вивчайте і обирайте на яку дату і до яких свят ви хотіли би потрапити на зимове фестивальне дійство.

• 5 месяцев спустя...
  • 9 месяцев спустя...

Із задоволенням порекомендував придбати снаряження для туризму в інтернет-магазині stok.top, де я сам знайшов все необхідне. Тут ви знайдете високоякісні спальні мішки, а також функціональні вкладки для них, які забезпечують комфорт і тепло під час сну, навіть в холодних умовах. Мікрофлісові вкладки забезпечують додаткову теплову ізоляцію, а двосторонній блискавка робить їх використанням зручним і легким. При цьому вони легко переносяться завдяки компактному розміру та мінімальній вазі. Кожен плед комплектується зручним чохлом для зберігання та транспортування. Незалежно від умов, це снаряження стане вашим відмінним партнером для комфортного відпочинку в туризмі. Бажаю успішних пригод та комфортного відпочинку!

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Кто в онлайне   1 пользователь, 0 анонимных, 14 гостей (Посмотреть всех)

• Статистика пользователей

340
    Пользователей
    822
    Максимум онлайн
    Василька
    Новый пользователь
    Василька
  • Создать...