Перейти к содержанию
Бесплатная доска объявлений Одессы

Банківська гарантія

Рекомендуемые сообщения

Скажіть, будь ласка, мені трапився термін "банківська гарантія", і я зрозуміла, що до кінця не знаю, що саме це таке. Це якось пов’язано з забезпеченням платежів чи договорів? Хотілося б розібратися, бо все частіше бачу цю фразу, а чіткої картинки в голові нема.

Так, ви правильно зрозуміли — банківська гарантія дійсно пов’язана із забезпеченням виконання зобов’язань. Простими словами, це зобов’язання банку заплатити певну суму грошей одержувачу гарантії, якщо інша сторона (замовник гарантії) не виконає своїх обов’язків за договором. Наприклад, якщо компанія бере участь у тендері, замовник може вимагати банківську гарантію — як підтвердження платоспроможності й надійності. Тобто банк виступає як фінансовий поручитель.

Успішний бізнес потребує не тільки амбіцій, а й надійних фінансових інструментів. Коли ми виграли тендер на поставку обладнання для державного підприємства, однією з умов була банківська гарантія https://www.bisbank.com.ua/biznesy/bankivski-garantiyi/ я звернувся до цього банку і з першого контакту зрозумів, що маю справу з професіоналами. Все оформили швидко, без зайвих бюрократичних затримок. Особливо хочу відзначити індивідуальний підхід і прозорі умови. Ця банківська гарантія відкрила нам двері до великого контракту, а головне – зміцнила довіру з боку замовника. Тепер ми регулярно користуємось цим інструментом у співпраці з великими клієнтами.

Звичайно! Банківська гарантія — це фінансовий інструмент, який справді пов’язаний із забезпеченням платежів або виконанням зобов’язань за договорами.

Простіше кажучи, банк дає гарантію іншій стороні (наприклад, контрагенту), що у випадку, якщо ви не виконаєте свої договірні зобов’язання (наприклад, не оплатите товар чи послугу, або не виконаєте роботу), банк виплатить цю суму замість вас. Таким чином, банківська гарантія підвищує довіру між сторонами угоди, адже ризики неплатежу чи невиконання зобов’язань мінімізуються.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Кто в онлайне   1 пользователь, 0 анонимных, 12 гостей (Посмотреть всех)

• Статистика пользователей

662
    Пользователей
    822
    Максимум онлайн
    pokis99
    Новый пользователь
    pokis99
  • Создать...