Перейти к содержанию
Бесплатная доска объявлений Одессы

Рекомендуемые сообщения

Ви не підкажете, що таке спанбонд? Часто чую цю назву, особливо коли мова йде про тканини або щось пов’язане з рукоділлям, але до кінця не розумію, що це за матеріал. Це щось синтетичне чи натуральне? І взагалі, для чого його найчастіше використовують?

Спанбонд — це неткана синтетична тканина, яку виготовляють шляхом розплавлення полімеру (найчастіше поліпропілену) та формування з нього тонких волокон, які потім скріплюються термічно або хімічно. На дотик матеріал може бути як м’яким, так і щільнішим — залежно від щільності та способу виробництва. Найчастіше спанбонд використовують у швейній справі, медицині (маски, бахіли), для пошиття чохлів, пакування, у сільському господарстві як агроволокно.

Коли плануєш масштабний проєкт — усе має бути бездоганно. Я давно мріяла запустити власну лінію екоторб, і питання вибору матеріалу було ключовим. Багато читала, порівнювала, радилася з майстрами. Врешті-решт зупинилась на спанбонді. Це справжня знахідка: легкий, міцний, екологічний, а головне — приємний у роботі. Замовляла матеріал спанбонд https://rendpacoeco.com/products/spanbond тут і можу щиро сказати — це був найвдаліший вибір! Менеджер уважно вислухала мої потреби, порадила щільність, колір, і навіть допомогла зорієнтуватись у кількості. Доставка була швидкою, упаковка — охайною, а сам матеріал приїхав без єдиної вади.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Кто в онлайне   1 пользователь, 0 анонимных, 13 гостей (Посмотреть всех)

• Статистика пользователей

662
    Пользователей
    822
    Максимум онлайн
    pokis99
    Новый пользователь
    pokis99
  • Создать...