Перейти к содержанию
Бесплатная доска объявлений Одессы

Шукаю надійного поставника одягу оптом для бутіка

Рекомендуемые сообщения

Доброго вечора, я маю декілька бутиків в Одесі та Івано-Франківську, тому працюю з многими поставниками опту. Зараз є шанси на розширення бізнесу та шукаю нових посавників. Можете порекомендувати надійних онлайн шопів, де можна замовити одяг оптом в великих обсягах та на вигідних умовах. Буду дуже вдячна!

• 3 недели спустя...

Вітаю, я з мамою теж займаюсь продажем одягу вже три роки. Перепробовали різних поставників, але, як на мене, надійним поставником оптового одягу в Україні є shopt.com.ua, якщо брати саме замовлення в інтеренеті. Вибір у них супер, та 99% все буде в наявності (це важливо, самі розумієте), розмірна сітка широка, навіть цікаві варіанти є для жінок плюс сайзу. Доставка швидка та для опту буде безкоштовна (створення накладних зазвичай беруть повністю на себе). Це не єдиний онлайн шоп, з котрим працюємо, але можу точно сказати, що тут у вас проблем ніяких не виникне - залишитесь довольні)

• 2 недели спустя...

Доброго вечора! Сам теж маю досвід у сфері роздрібної торгівлі й знаю, як важливо знайти надійного оптовика. Зверніть увагу на платформи типу BigOpt та Seven.Deals — там досить широкий вибір і нормальні умови для великих закупівель. Головне — перевіряти репутацію і не соромитись просити додаткову інформацію. Успіхів у розширенні!

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Кто в онлайне   1 пользователь, 0 анонимных, 15 гостей (Посмотреть всех)

• Статистика пользователей

662
    Пользователей
    822
    Максимум онлайн
    pokis99
    Новый пользователь
    pokis99
  • Создать...