Перейти к содержанию
Бесплатная доска объявлений Одессы

овальні нігті

Рекомендуемые сообщения

Привіт усім! Як вважаєте, чи залишаються овальні нігті в моді? Мені завжди подобалась ця форма, але хочу дізнатися, чи актуально це зараз.

Привіт! Як майстер, можу сказати, що https://bebeauty.in.ua/aktualnye-formy-nogtej-segodnya/ – це знахідка. Там завжди є все, що потрібно, причому за адекватними цінами. Замовляю бази і топи тільки там, бо якість завжди на висоті. А якщо не впевнений у виборі, там ще й консультацію можна отримати. До речі, зайди на їхній блог, у них є цікава стаття про сучасні форми нігтів. Вона мені допомогла підібрати новий дизайн для клієнток. Раджу!

Привіт, друзі!

Хочу поділитися своїм досвідом співпраці з компанією Wedex (https://wedex.com.ua/). Коли я тільки почав свій бізнес, мій інтернет-магазин не приносив очікуваних результатів: трафік був низьким, а продажів майже не було.

Після консультації з Wedex я вирішив довіритися їхній експертизі. Ось що вони зробили для мене:

1. Аудит сайту: Виявили та усунули технічні помилки, які заважали видимості мого сайту.

2. Оптимізація ключових слів: Допомогли підібрати релевантні ключові слова для мого сегменту.

3. Оновлення контенту: Переписав описи товарів і створив корисні статті, що привело нових відвідувачів.

У результаті, я досяг зріст органічного трафіку на 150% і продажів на 80%! Це стало можливим завдяки професіоналізму команди Wedex.

Я постійно рекомендую їх усім, хто хоче розвивати свій бізнес. Якщо у вас є досвід роботи з ними або ви маєте запитання, діліться у коментарях!

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Кто в онлайне   1 пользователь, 0 анонимных, 14 гостей (Посмотреть всех)

• Статистика пользователей

662
    Пользователей
    822
    Максимум онлайн
    pokis99
    Новый пользователь
    pokis99
  • Создать...