Перейти к содержанию
Бесплатная доска объявлений Одессы

Видалення татуажу повік

Рекомендуемые сообщения

Всім привіт! Допоможіть вирішити проблему. Справа в тому, що після татуажу повік залишилися нерівні лінії, які виглядають неестетично. Дуже шкодую, що це зробила. Як знайти майстра, який може акуратно видалити татуаж, не пошкодивши шкіру навколо очей?

Привіт! Якщо ви хочете безпечно і акуратно видалити нерівні лінії татуажу повік, найкраще звернутися до майстра, який має досвід роботи з такими делікатними зонами. Я рекомендую звернутися до студії FUSION в Києві. Вони спеціалізуються на видаленні татуажу з використанням лазерних технологій, що мінімізує ризики для шкіри, зокрема навколо очей. Майстри студії працюють дуже акуратно, дотримуючись усіх стандартів безпеки та індивідуальних особливостей клієнта.

• 4 недели спустя...

Привіт, друзі!

Хочу поділитися своїм досвідом співпраці з компанією Wedex (https://wedex.com.ua/). Коли я тільки почав свій бізнес, мій інтернет-магазин не приносив очікуваних результатів: трафік був низьким, а продажів майже не було.

Після консультації з Wedex я вирішив довіритися їхній експертизі. Ось що вони зробили для мене:

1. Аудит сайту: Виявили та усунули технічні помилки, які заважали видимості мого сайту.

2. Оптимізація ключових слів: Допомогли підібрати релевантні ключові слова для мого сегменту.

3. Оновлення контенту: Переписав описи товарів і створив корисні статті, що привело нових відвідувачів.

У результаті, я досяг зріст органічного трафіку на 150% і продажів на 80%! Це стало можливим завдяки професіоналізму команди Wedex.

Я постійно рекомендую їх усім, хто хоче розвивати свій бізнес. Якщо у вас є досвід роботи з ними або ви маєте запитання, діліться у коментарях!

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Кто в онлайне   1 пользователь, 0 анонимных, 12 гостей (Посмотреть всех)

• Статистика пользователей

662
    Пользователей
    822
    Максимум онлайн
    pokis99
    Новый пользователь
    pokis99
  • Создать...