Перейти к содержанию
Бесплатная доска объявлений Одессы

КТ органів грудної клітини!

Рекомендуемые сообщения

В медичному центрі Consilium Medical можна пройти повне обстеження. Тут є сучасне обладнання, яке дозволяє точно та швидко оцінити стан вашого здоров’я. Медичний центр пропонує широкий спектр послуг для діагностики та профілактики різних захворювань. Дивіться подробиці за посиланням та записуйтеся на консультацію для отримання детальної інформації про обстеження.

• 2 недели спустя...

Також недавно проходив обстеження, потрібно було виключити запалення. Все добре, але трошки довелось лікуватися. Мені Лісобакт при ангіні https://lysobact.com.ua/dityam/angina/ допоміг швидко зняти біль та запалення в горлі, і я відчув полегшення вже через кілька днів. Зараз почуваюся значно краще, але все одно буду обережний і продовжу спостереження.

• 2 месяца спустя...

Як варіант, Ви можете звернутися до діагностичного центру Томограф Павлоград, якщо Вам потрібно зробити КТ внутрішніх органів у Павлограді Тут сучасне обладнання та конкурентні ціни. Процедура КТ внутрішніх органів займає небагато часу та не викликає великих незручностей. Результати дослідження допоможуть лікарям визначити діагноз, вибрати оптимальний метод лікування та контролювати його ефективність.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Кто в онлайне   1 пользователь, 0 анонимных, 14 гостей (Посмотреть всех)

• Статистика пользователей

662
    Пользователей
    822
    Максимум онлайн
    pokis99
    Новый пользователь
    pokis99
  • Создать...