Перейти к содержанию
Бесплатная доска объявлений Одессы

Вибір світильників для кухні

Рекомендуемые сообщения

Друзі, підкажіть, будь ласка, як краще вибрати світильник для кухні? Я задумався про підвісні варіанти, але не впевнений, чи буде це зручно. Як взагалі вони впливають на освітлення? Чи варто вибирати з регулюванням висоти або це зайве? Ще розглядаю варіанти зі світлодіодними лампами, але не знаю, наскільки вони довговічні та економні. Чекаю на ваші поради!

Я собі  встановив підвісні світильники на кухню з регулюванням висоти, і це було дуже вдалим рішенням. Така система дозволяє підлаштовувати освітлення під різні потреби: коли готуєш - опустив нижче, а для загального освітлення підняв вище. Щодо ламп, вибрав світлодіодні, і вони дійсно економні та довговічні. Купував у магазині Dilight, там великий вибір, та ще й якість на висоті. Особисто мене приємно здивувала швидкість доставки та те, що все прийшло в надійній упаковці. Рекомендую звернути увагу, бо там є багато цікавих варіантів.

Кухонные светильники создают уют, обеспечивают освещение рабочей зоны и дополняют интерьер. Когда мы сделали ремонт и продумали освещение, то кухня просто преобразилась.

• 2 недели спустя...

При виборі світильників для кухні враховуйте функціональність і стиль. Встановіть яскраве загальне освітлення, додайте підсвічування робочих зон і декоративні світильники для атмосфери. Важливо, щоб освітлення було рівномірним і відповідало стилю кухні.

А мені потрібно було купити все для організації промислового освітлення, також завдання не з простих. Звертався за допомогою в компанію LEDSTER, тут запропонували якісні прожектори світлодіодні , які ідеально підійшли. Раджу вам також тут запитати та переглянути каталог. Можливо плануєте ще зробити вуличне освітлення, то зможете тут все придбати. 

1 минуту назад, Anairttta сказал:

Прикольні, а поможіть ще витяжку обрати

Залежить яка у вас саме кухня! Я наприклад ставив собі телескопічну витяжку https://bt.rozetka.com.ua/extractor_fans/c80140/tegi123528=shirina-60-sm;37434=51974/ мені така підходить в силу дизайну кухонник шафок і як все компактно розміщено, чи підійде вам не знаю

• 4 недели спустя...

Хороші світильтники на кухні — це прокляття для будь-якої жінки( Ізоствіленням видно всі плямки, смітинки, царапинки, відбитки пальців... Це просто жах. Кожного вечера все миїш і прибираєш. Тому краще вже вечеряти при свічках, ніж мати круті лампи на потолку))))

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Кто в онлайне   1 пользователь, 0 анонимных, 16 гостей (Посмотреть всех)

• Статистика пользователей

662
    Пользователей
    822
    Максимум онлайн
    pokis99
    Новый пользователь
    pokis99
  • Создать...