Перейти к содержанию
Бесплатная доска объявлений Одессы

Який краще купити дитині смартфон в Одесі?

Рекомендуемые сообщения

У мене у сина скоро буде день Народження, і я думаю купити йому смартфон. Я не дуже розбираюся в цьому, тому хотів би дізнатися, який смартфон краще купити для дитини в Одесі? Чи потрібно щось спеціальне для дітей або можна купити звичайний смартфон?

Я б запропонував придбати смартфон Xiaomi для дитини. Вони не тільки недорогі, але і якісні. Можна вибрати модель з невеликим екраном, щоб дитина не втомлював очі, і встановити на нього Додатки для контролю часу використання.

Я б рекомендував звернути увагу на смартфони Apple. Вони, звичайно, дорожче, але якість збірки і функціональність на висоті. Крім того, у них є функція Family Sharing, яка дозволяє батькам контролювати використання пристрою дитиною.

Привіт! Якщо говорити про конкретну модель, я б запропонував придбати iPhone SE (2020). Я купував такий смартфон у нас в Одесі https://allo.ua/ua/odesa/products/mobile/ для своєї дочки. Цей смартфон від Apple відрізняється стильним дизайном, якісним екраном і камерою, а також підтримує останню версію операційної системи.
Крім того, він має режим "Дитячий" (Screen Time), який дозволяє батькам встановити обмеження на використання додатків і контролювати час, проведений дитиною за екраном. Також можна налаштувати функцію "Знайти iPhone", щоб завжди знати, де знаходиться телефон дитини.

• 2 года спустя...
  • admin изменил название на Який краще купити дитині смартфон в Одесі?

Для найменших хорошим варіантом стане дитячий смартгодинник із вбудованим GSM модулем і слотом для сімки. Школярам старшого віку вже потрібен сучасний гаджет.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Кто в онлайне   1 пользователь, 0 анонимных, 13 гостей (Посмотреть всех)

• Статистика пользователей

662
    Пользователей
    822
    Максимум онлайн
    pokis99
    Новый пользователь
    pokis99
  • Создать...