Перейти к содержанию
Бесплатная доска объявлений Одессы

Лікування гаймориту у Дніпрі

Рекомендуемые сообщения

Доброго вечора. Мені здається, у мене гайморит. Температура, ніс не дихає, голова болить. Я мучуся від цього гаймориту вже декілька днів. Які є методи лікування цього захворювання? 

Гайморит - це запалення слизової оболонки гайморової пазухи. Як правило, лікування включає в себе прийом антибіотиків та промивання носових ходів. Рекомендується також багато пити та вживати засоби для зволоження носової порожнини.

Якщо у вас є сильний гайморит, то вам, напевно, знадобляться антибіотики для боротьби з інфекцією. Зазвичай лікар призначає курс антибіотиків на тиждень. Також можна використовувати судину звужуючі краплі для зменшення набряку слизової оболонки.

Лікарі радять використовувати антибіотики. Зараз великий вибір антибіотиків від гаймориту у Дніпрі   https://receptika.ua/ua/antibiotiki-pri-gaymorite/dnepr   Наприклад, є непоганий антибіотик Емсеф . Цей препарат ефективний для боротьби з бактеріальними інфекціями та має мінімальні побічні ефекти.

Однак, важливо приймати препарат за рекомендацією лікаря та не перевищувати дозу.

Не забувайте також про інші методи лікування, такі як промивання носових ходів та вживання засобів для зволоження носової порожнини.

emsef-poroshok-dlya-prigotovleniya-rastv

• 2 года спустя...
  • admin изменил название на Лікування гаймориту у Дніпрі

Мав справу з гайморитом минулої зими — штука дуже неприємна. Найефективніше мені допомогли промивання сольовим розчином і фізіотерапія в ЛОР-клініці. Самолікування тут краще не практикувати — краще звернутись до спеціаліста, щоб не було ускладнень. Одужуйте швидше!

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Кто в онлайне   1 пользователь, 0 анонимных, 17 гостей (Посмотреть всех)

• Статистика пользователей

662
    Пользователей
    822
    Максимум онлайн
    pokis99
    Новый пользователь
    pokis99
  • Создать...