Перейти к содержанию
Бесплатная доска объявлений Одессы

Вибираю смартфон

Рекомендуемые сообщения

Привіт всім! Я хочу придбати новий смартфон, але не можу визначитись з вибором. Можете порадити, який смартфон краще купити зараз? Прошу рекомендацій щодо бренду, моделі та магазину.

Привіт. Якщо ви шукаєте бюджетний варіант, то я б порадив Xiaomi Redmi Note 10. Він має гарну камеру, потужний процесор і досить довгу батарею. Якщо бюджет необмежений, можна вибрати щось серед Samsung.

Я взагалі рекомендую поглянути на OnePlus Nord CE 5G. Це найкращий варіант за його ціну. Він має дуже швидкий процесор і дуже добру камеру. Але я не знаю, на що саме ви розраховуєте по бюджету…

21 минуту назад, angela сказал:

Привіт всім! Я хочу придбати новий смартфон, але не можу визначитись з вибором. Можете порадити, який смартфон краще купити зараз? Прошу рекомендацій щодо бренду, моделі та магазину.

Привіт! Я б рекомендував все таки вибирати серед смартфонів Samsung. В інтернет-магазині Жжук зараз є дуже хороша пропозиція на смартфони Samsung https://zhuk.ua/smartfoni-samsung/ . А як вам їхня модель Galaxy S21 Ultra, яка має надзвичайну камеру, довгий час роботи від акумулятора і майже безрамковий дизайн? Відштовхуйтесь від свого бюджету, але гадаю, що смартфони Samsung - найоптимальніші на сьогоднійшній день, у відношенні якості та вартості.

spacer.png

• 2 года спустя...

Техника довольно популярная. Она и качеством высоким характеризуется. Я вам советую iphone 12 pro https://umico.az/product/146169-smartfon-apple-iphone-12-pro-6gb-128gb-graphite-mpn-12-pro-256gb-grey здесь посмотреть. Всё с гарантией и по разумной цене.

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Восстановить форматирование

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Кто в онлайне   1 пользователь, 0 анонимных, 13 гостей (Посмотреть всех)

• Статистика пользователей

662
    Пользователей
    822
    Максимум онлайн
    pokis99
    Новый пользователь
    pokis99
  • Создать...